Danışma Kurulu Üyesi
Veteriner Hekim Savaş Doğanay

29.03.1948 yılında Malatya da doğdum. İlk Orta ve Lise eğitimimi Malatya da tamamladım. Liseden sonra 1 sene vekil öğretmenlik yaptım. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinden mezun oldum. İlk olarak Eczacıbaşı İlaç Sanayi veteriner ilaçları departmanında çalıştım. Bu arada Artavuk Gebze, Ankara bölgesi saha veterinerliği yaptım. 1978 yılında Gebze Artavuk Ankara bayiliğine başladım, 1980 yılında Ankara Artavuk A.Ş. nın kurucu ortağı olarak Ankara Artavuk tesislerini kurduk. Halen Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam etmekteyim.